30 MAJ - VALBORG

Jag vill vara hemma idag! Vill också träffa mina vänner och ha det roligt hemma hos Sofia!
Här firar man inte ens valborg. Men men.. nu ska jag till djurhemmet istället! Ciao!


Sleepyhead

Då var tvätten avklarad - nu återstår bara det jobbiga vikandet och bäddandet av sängen. USCH!
Just nu är jag alldeles för trött men snart så. Haha.

Om kanske 1 ½ timme är Andreas hemma och då ska vi äta pasta med lax- och broccolisås. Fick tipset av Diana och eftersom jag har lax hemma så lät det gott och bra!

Jag har blivit medlem på gratisskor,se, där man enkelt kan samla poäng som sedan blir presentkort på skoaffärer! Hur bra låter inte det, vill ni också bli medlem så gå in här!

Utanför hör man brandbilens syrener som vanligt!

Usch vad uttråkad jag är! Men samtidigt har ingen lust att göra någonting!
Jag vill att mina vänner ska vara här, sola, bada, ligga i en park och snacka skit hela dagen, åka vattenskidor eller varför inte sitta på ett café och fika? KOM HIT NU!

Jag längtar så mycket tills 8:e juni! Min syster Malin kommer hit då och efter det är det inte så många ensamna dagar kvar! Jag är jätte trött även fast jag sovit över 9 timmar. Jag brukar vara pigg när jag väl gått upp ur sängen! Vad är det med mig? Hoppas mina fötter läker snart så jag kan börja med morgonpromenaderna igen! Kände mig mycket bättre och piggare då!

Så vad händer idag då? Inte mycket! Jag ska tvätta och det är allt jag har inplanerat.
Min älskling kommer hem senare än vanligt för han ska åka med Travis och lämna in bildelar på... blästring kanske det hette? Haha, jag och bilsnack! Ingen aning om nånting!



Ha en bra onsdagskväll!
Imorgon är det Valborg, något som har några roliga planer?

The Phone

Varför är jag så trött jämt? Jag förstår inte, jag går och lägger mig mellan 23-00 och går upp mellan 9-10. Borde vara pigg och utvilad? Men nej, när jag har varit uppe kanske 2 timmar är jag så trött så jag somnar igen! På nätterna fryser jag något fruktansvärt och Andreas säger att det är varmt. På dagarna likadant för att i andra sekunden svettas. Jag vill INTE bli sjuk igen! Har varit det två gånger redan sen vi kom (2 gånger på 4 månader) så det räcker!

Vi kom hem från garaget för ungefär en timme sen, slängde in Andreas arbetskläder i tvätten och nu sitter vi i soffan. Andreas pluggar och jag kollar på the phone - Justin Timberlakes nya serie. Konstig men lite underhållande.
Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av gossip girl sen duscha och sen sova, jätte trött!


28 APRIL - NI VET VÄL VAD DET INNEBÄR?

Ojojojoj, paniken börjar nästan komma. Om exakt två månader är vi hemma. Hemma, alltså är det en dag mindre än 2 månader kvar här! Jag längtar väldigt mycket efter att få träffa er alla där hemma, men samtidigt så ju det här vårat hem nu =/

Det är här vi har en lägenhet, bil, vissa av oss har skola/jobb! Och sen kommer det självklart vara otroligt tråkigt att lämna alla nya vänner =/ Ja, paniken börjar komma. Det är fortfarande en del vi vill hinna med..

*San Francisco minst en gång till - Alcatraz
*Santa Cruz
*Redwood
*Och en massa småsaker som tar minst en dag


Så många resor var det inte som jag trodde, måste ha glömt nån! Ja, kanske kan hinna allt ändå =/ Nästa helg åker vi iaf upp till Redwood forest!


Snart är vi hemma igen!

Sen har jag glömt att berätta en rolig sak som hände igår! Andreas blev erbjuden ett jobb på en stor och känd firma här. Kommer inte ihåg namnet men ryktet sprider sig fort att Andreas är så duktig som han är. Mitt hjärta <3


Måndag 27 April

Nu har jag precis gjort lunch, nudlar!
Jag gick upp vid 9 idag och blev hämtad av Jamie vid kvart i 10, sen åkte vi till djurhemmet, hämtade 2 hundar och åkte till stadsparken och gick omkring. Det är så fina parker här och vädret var perfekt. Varmt men ändå kalla vindar!

När jag kom hem had ejag fått ett paket i brevlådan. Sånt gör en väl ändå bra lycklig?
Det var ett försenat påskpaket av Sofia. tack gumman! Saknar dig med!


Jag längtar till den 8:e Juni

Min syster har bokat sitt flyg! Om lite mer än en månad är det dags för mig att köra till flygplatsen och hämta den skönaste bönan på jorden - MIN SYSTER! Usch vad jag längtar! Kommer vara den lyckligaste dagen på länge!

fly
YEEEEEEAAAAHHHHH!

Söndag 26 April

Andreas åkte till garaget för ungefär en timme sen! Jag vakande och kunde inte somna om, men det gör ju inget.
Vaknade förvånande pigg, bara magen som gör ont som alltid dagen efter!

Igår köpte jag nya träningsskor eftersom dem gamla gick sönder, och köpte man ett par fick man ett till för halva priset. Så köpte ett par sommarskor för 9.99 alltså 80 kr. Billigt och bra? Njaaa, nu har jag 5 blåsor på vardera fot och det gör ooont, så igår blev det flipflops och likadant idag! Jag som ville börja träna ordentligt igen!


Men rätt fina är dem!

Idag
kommer vi nog spendera större delen av dagen i garaget.
Kvällen kommer spenderas hemma, kanske framför en bra film?
Jag är iaf sugen på chips och cola! Haft en bra helg?

Lördagen 25 April

Dagen började med att vi åt frukost på donken eftersom vi som vanligt var lite sena. Amerikanska pannkakor och OJ så goda dem var! MUMS! Sen iväg 30 miles bort där racet höll till. Funny Cars hette dem om jag inte minns helt fel.
Där mötte Sarah och Travis upp oss och vi gick och kollade på bilarna som körde. Ganska kul att se på faktiskt, över 400km/h på bara några hundra meter! Snabbt gick det. Här kommer bilder från det:

(klicka på dem små bilderna för att se dem större)









När vi stod bakom den här och dem startade dem; för det första lät det otroooligt högt såklart (en annan hade ju öronpluggar ;)) och sen så började det svida något otroligt i ögonen. Som Andreas så bra uttryckte det igår "kändes som när man skalar en lök gånger 10" och ja, ungefär så var det! Haha.




Sen efter det åkte vi förbi Rex och hälsade på, införskaffade dricka inför kvällen och åkte hem och fixade oss.
Vidare hem till chris för lite hamburgare och en chillkväll. Bilder på dem som var där:


John, hans tjej och Chris


Erica och Rex


Jesse och Matt

En trevlig och lugn kväll!

Grillfest

Nu fortsätter vi denna underbara lördag och åker på GRILLFEST!

Jag älskar när du ler så tänderna syns, du är så fin!

Imorgon får ni se bilder från vad vi har gjort idag! ha en fantastisk lördag! (natt?)
Berättade jag att vi köpte en ny kamera igår? Den är iaf jättebra och nu kan jag ta bra bilder igen, lycklig!

Dragrace

Uppe med tuppen! Ja, Andreas i allafall. Klockan är 9 här och Andreas har varit i garaget länge...
Jag ska göra amerikanska pannkakor till frukost sen ska vi sticka iväg på dragrace...

Igår åkte vi till en av alla gallerior och åt kinamat, gick runt i affärer och gick på bio. Vi såg 17 again, väldigt rolig faktisk!
Vi skulle se thrillern obsessed, men den visades självklart inte där!
Sen gick vi runt i lite affärer och kollade också.. finns en skoaffär där s om har så jäkla snygga skor, skulle kunna ta med mig ALLA hem! Men, duktig som jag var så köpte jag inga!


Ha en bra lördagkväll!

BLACK EYED PEAS- BOOM BOOM POW

Den här låten var enligt mig riktigt dålig första gångerna jag hörde den. Men nu när jag har hört den 30895 ggr på radion så kan jag inte få nog av den! Nu ääääälskar jag den! Riktigt taggar låt! Den här kommer få mig på humör till ikväll!




Varför är det så? Man vänjer sig vid en låt och en månad senare har man hört den FÖR mycket så man spyr på den!

Pinnen borde också smaka glass!

Just nu sitter jag och äter en isglass, svalkande och gott i denna värme. Tyvärr börjar jag komma till den delen då man måste bita på pinnen för att kunna äta glassen. Och då slänger jag den, pinnsmak är det värsta jag vet. Skulle nog ärligt kunna kräkas av det, så äckligt är det! Förstör ju hela glassen.

Jag cyklade bort till närmsta skoaffären, där jag köpte mina förra träningsskor. Hittade likadana och massa andra, men dem jag redan har är helt klart bäst! Så när Andreas kommer hem ska vi åka dit och handla dem!

Ikväll blir det antingen grillfest med härliga vänner eller myskväll med min älskling. Blir det ingen grillfest så åker vi till gallerian i Roseville och går runt och kollar, äter middag och kollar på bio. Så denna fredagskväll blir grym hur det än blir =)

Tänkte visa min frisyr då jag för en gångs skull orkat göra något med mitt hår. (ser ni vad det har växt, haha, YES).
Jag har alltså gjort inbakat fläta på båda sidorna, som möts och gör en inbakad i bak! Håret sitter där det ska och inte ivägen, sköööönt!



Och här får ni en dagens i annorlunda stil (lat-stil även kallad) ;)


svart t-shirt och slitna jeans. Märkte dock att det var alldeles för varmt ute för jeans, får byta innan Andreas kommer.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och bara ta det lugnt! Ha en bra fredag!

Härliga Fredag

Små saker gör mig glad, det här konstverket låg på köksbänken när jag gick upp idag, gulle!



Nu blir det frukost; färska jordgubbar och vattenmelon. Yoghurtar och persiko&mango te!
Ni ska se vilka konstiga smaker dem här på yoghurtarna här. T.ex. cheesecake, har visserligen inte smakat men kan tycka att yoghurt är yoghurt och bakverk är bakverk?



Pratade med Sofia nyss och tyvärr blir det ingen Hultsfred för min del. Bye bye Kings of Leon of Cindy Lauper med "girls just wanna have fun"! Det tråkiga är att jag är inte förvånad, men väldigt ledsen!

Idag ska jag åka och köpa nya träningsskor, det är planerna jag har!

Hemlös om 2 månader?

Imorgon går min vän Sofias flyttlass! Hon flyttar tillbaka till Norrtan efter en tid inne i Stockholm. Ska bli så sköönt att ha henne nära igen. Men det fick mig att fundera. När vi åker hem om ca 2 månader så är vi hemlösa. Vi kommer flytta runt mellan Andreas mamma ute på yxlan och min pappa i Brottby! Våran säng står i Brottby men ute på ön får vi iaf en egen gäststuga. Hmm.. kommer kännas konstigt att inte ha något eget direkt igen. Och jag längtar så sjukt mycket tills jag får flytta alla kartonger och möbler som står i källaren hos pappa. Ska bli så kul att packa upp och inreda igen.
MEN, frågan är, hur länge det dröjer tills det blir aktuellt?
Usch, hemska tanke..

Klockan är 23:50 och alltså alldeles för mycket för mig.
Men jag är inte trött. Borde vara, var trött för två timmar sen, men nu, inte alls!
Så det är väl bara att lägga sig och försöka igen! Sen är det fredag!

Torsdag 23 April

Nu: Frukost
Snart: hundgården
Sen: Poolen kanske? Solen skiner idag också!



Hur har eran dag sett ut?

Gula och Lila blommor



Alldeles strax kommer Andreas hem, då ska vi åka och äta en glass för att sedan antingen åka och hämta en bildel hos en gubbe en halvtimme bort, eller åka till garaget. Jag hoppas på det första, för då får jag köra! =)
Eftersom Andreas även behöver plugga till sitt prov imorgon så tycker jag att det verkar vara en bra tidsbesparing för honom! Just nu tittat jag på The City och väntar..

Annars har dagen varit väldigt lugn, har legat några timmar vid poolen!

Jag måste ha världens sämsta kvalité på mina fötter!

Idag skiner solen (som vanligt kanske man kan börja säga)..
Jag vill att Andreas ska vara hemma! Saknar han huuuur mycket som helst idag!
Inte åkte jag till djurhemmet som jag hade tänkt heller.. Kände helt enkelt inte för det.  Börjar nog lessna lite på att vara där, tycker inte om saker som är enformiga. Blir så tråkigt då!
Och inte kan jag gå på morgonpromenad som jag har tänkt ska bli en vana!
Och inte träna heller. Tån har läkt men istället har jag en JÄTTESTOR blåsa på hälen!
Skit skit skit! Så blir ännu en lugn dag, ska gå ut och gå lite i flip-floppsen tror jag! Men sånna brukar också ge sår av långa promenader. Jag behöver ett par nya träningsskor!

Hur blir man av med blåsor snabbt? Ska jag sticka hål på den? Usch..

Panicroom

Usch. Fy. Blä.
Så varmt det ääär!
Jag vet att man inte ska klaga när värmen och sommaren har kommit, men det här är fasiken outhärdligt.
Vi har ac:n och takfläkten på - ändå är det över 30 grader här inne!!
Skönt med värme, eller?

När jag låg ute vid poolen idag så gick det inte att bada, så efter 2½ timme var jag tvungen att gå därifrån.. alldeles FÖR varmt. Men imorgon ska det bli liiite svalare och i helgen regn! Så kanske ska njuta så länge man kan?!?

Vi kollade precis på filmen låt den rätte komma in. En svensk vampyrfilm. Faktiskt ännu sämre än det låter. Haha, Sverige kan bara göra komedier och kriminalfilmer enligt mig. Men den här var på amerikanska biograferna när jag flyttade hit så var tungen att kolla.Vi såg bara halva idag och ska se resten imorgon!  Men ingen jag rekommenderar!


Nu ska jag kolla på One tree Hill och Andreas plugga.
Så vi säger godnatt här borta i USA!

Hårig spindel

USSSSCH just nu sitter det en stor hårig spindel utanför min balkongdörr!
TACK älskling för att du stängde dörren innan du gick, för annars hade den varit inne nu.
Den har på något sätt tagit sig förbi nätet.
USch usch usch,  jag vill inte vara med om äckliga djur, hur ska jag klara dem här två månaderna?

Nej nu ska jag i allafall ut på en morgonpromenad!
Hoppas hoppas hoppas att jag slipper ormar idag igen!!!


USSSSCCCCHHHHH


Moln av gräs?

Nu har vi kommit hem från garaget, han är duktig min Andreas!
Om en vecka ska den på ramen igen och snart får han jobba på den i skolan!
Det är bra det, tycker inte om att se han stressad!

Vi kom dock hem till tropikerna! SÅ otroligt äckligt varmt här inne så nu är ac:n på för fullt och det börjar svala direkt. Skönt. Hur omöjligt är det inte att sova i ett klibbigt varmt rum?

Det är en sak som aldrig sluta förvåna mig är molnen av marijuana som kommer då och då när man kör förbi husen här. Eftersom jag inte är van vid att känna det hemma så förvånar det mig. Andreas verkar ha vant sig. Det är liksom lika vanligt som att röka här, väldigt många gör det. Själv såg jag det för första gången för ca en månad sen. Men men, det är jag det! Jag blir bara förvånad över att man kan känna en sån stark lukt av det, även fast det faktiskt är olagligt? Hmm.. inte som hemma inte!

Snart kommer min älskling hem!

Nu har jag precis gjort en pasta- och kycklingsallad till middag.
När det är varm tycker jag om lätt mat, sallader, soppa.. ja nånting lätt!
Så idag tar vi en sallad och äter i garaget, romantiskt va? ;)


10:57

Nu har jag precis kommit in från en morgonpromenad..
Jäklar så varmt det är redan! UNDERBART!
Jag älskar att börja dagen med en härlig rask promenad! Man vaknar och blir verkligen gladare av solen, alla kvittrande fåglar och alla underbara dofter som våren och sommaren kommer med!
Det ska bli svalare mot slutet av veckan men det gör faktiskt inte så mycket.
Rätt jobbigt ändå när det är varmt överallt och man måste ha ac:n på..
Men men, jag njuuuter =)

Jag äter flingor till frukost just nu, sen ska jag ut och ligga vid poolen.
Man orkar inte så mycket mer i denna värme! Plus att jag vill läsa sista boken i twilight-serien.
Har läst 250 sidor och det är så spännande =) haha!



Amanda; Du får åka till USA tre månader utan visum. Jag har varit på ambassaden i sthlm och fått ett turistvisum för ett halvår. Men det är väldigt strikt, turistvisum betyder verkligen semester. Du får varken jobba eller studera. Så ska du flytta hit så bör du söka om jobbvisum, men då brukar man behöva en arbetsgivare från USA som vill ha specifikt dig. Så kan vara enklare att söka nån liten kurs och sen få studievisum genom det. Lycka Till!

Ojojoj så härligt väder vi har!

Nu är det desperete housewives på tv här!  Hatar deras pauser dem har mitt i säsongerna, men nu är det fem avsnitt till, sen säsongsavslutning! Hmm..

Både igår och idag har varit otroligt varma, vi har åkt med taket nerfällt på caben efter nio på kvällen.
Idag hade jag klänning och var inte ens i närheten av att frysa! Nu är ni allt lite avis där hemma va? ;) haha
Det känns verkligen att vi är utomlands och det är redan varmare än den varmaste sommardagen i Sverige.
Helt undebrart! 2 månader till får vi njuta av det här, sen en svensk sommar.. kan det bli bättre?

Dagen har spenderats hemma hos Travis och Sarah, Sarah och jag har spelat tennis och hängt vid poolen.
Andreas och Travis "lekte med bilarna" som vi kallar det..
Sen åt vi pizza, riktigt gott var det, och såg på filmen my best friends girl. Riktigt rolig film faktiskt.
Efter det åkte vi till Andreas garage några timmar.. Andreas ska sova nu och jag ska göra detsamma om nån timme!

Nu ska jag återgå till desperete...
Imorgon ska det bli ännu varmare, så det blir poolen för min del.
Och just det, jag körde caben igår. Riktigt rolig att köra, och att köra överhuvudtaget igen! =)

Tennis

Nu har jag precis svarat på ett mejl från min pappa! Och pratat lite emd bror Johan, känns ju nästan som man är hemma!
Snart dags att gå tillbaka till tvättstugan. Jag gick upp kvart över 9 idag (LÖRDAG) och tvättade, är inte det ganska duktigt?? Haha
Nu väntar jag på att Sarah ska ringa mig och säga om det blir nån tennis eller inte, usch, jag hatar att vänta på folk!

Solen skiner idag och det ska bli riktigt varmt!


Såhär spenderade jag gårdagen!


Så här ser jag ut idag.


Klänning, forever21

Alldeles strax kommer Andreas och hämtar mig, vet inte vad vi ska göra riktigt..
Men glida runt i nya bilen det ska vi =)
Det är så varmt idag så det ska blir riktigt skönt!
Sen blir det Tacos, mums!

What a wonderful time...

Nu har jag precis kollat igenom alla bilderna från LA-resan.
Är det inte otroligt roligt att kolla igenom "gamla" bilder?
Jag har lagt över dem på ett minne till Rex medan jag väntade på att Carro, Diana och Sofia skulle ha tid att prata med mig.. men det verkar ta längre tid än vad jag trodde.

Så nu blir det ut i solen och njuta istället!


Älskade ängel, du är för underbar!

Äntligen fredag

Men idag känns det ju faktiskt som torsdag, eftersom Andreas går i skolan imorgon också!
Ikväll ska vi åka runt och fixa lite. Sen förmodligen åka till garaget några timmar.
Jag ska städa våran cab och göra den fin! =)
Men innan dess ska jag planera lite festival med Sofia, Diana och Carro för att sedan gå och lägga mig vid poolen igen.
Tyvärr kan jag inte träna, tån måste läka först. Och idag gör den inte ont längre så snart är den nog bra igen :)

I helgen ska det bli underbart väder! 25 grader imorgon och 27 på söndag.
Och på måndag blir det ännu varmare.. 30 grader, härligt härligt!
Jag älskar sommaren! Tur att jag får extra lång sommar iår!


Såhär spenderade jag eftermiddagen igår! Sen tog vi en tur med bilen..


Såhär ser Sacramento ut på håll..
Det är riktigt skönt att åka cab, blåser inte speciellt mycket här och solen värmer ordentligt! Imorgon ska jag ta bilen själv (för första gången här) till Sarah och spela tennis, förmodligen!

Min tå blöder, har jag fått nageltrång?

Igår när jag tog av mig träningsskorna så var stortån röd av blod! Tyckte väl att det gjorde ont, och i skon är det ett "vasst" hål.. ajaj.. inte bra alls!
Kom precis hem från djurhemmet, har varit där sedan nio.
Nu är jag inne och svalkar mig lite efter cykelfärden. Ska strax gå och lägga mig vid poolen till älskling kommer hem.
Skulle även visa lite biler från min mobil, eftersom jag äntligen hittat sladden. Men jag och teknik går inte ihop, men jag visar så fort det funkar!
Vad har ni gjort idag?

HULTSFRED 09

Okej, trodde inte dagen kunde bli bättre!
Men efter ett samtal med min käre far... Så har jag nu en biljett till hultsfred 09.
Så brudar, VI ÅKER!!

Köp era biljett så fort som möjligt så hörs vi på fredag och börjar planera lite!

Usch, jag är så lycklig nu så jag nästan skakar =D


20:45



Vi kom hem halv 8 och för att Andreas skulle få plugga lite ifred så gick jag och tränade!
Nu är jag alldeles svettig så ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa tills jag somnar.

Just det, vi köpte även min sista bok av Twilight-serien idag.
haha, kan fortfarande inte förstå att JAG har lyckats läsa 3 böcker á minst 500 sidor styck, på mindre än en månad.
Kan även lägga till att dessa 3 böcker är på engelska. Och att mina glasögon är i Sverige! =D

Sen köpte vi även ett tennisracket och bollar. Jag och Sarah ska börja spela lite tennis på lördagar med några vänner till henne. Mest på skoj, eftersom ingen av oss kan några regler!

Sov gott!

Nu ska ni allt få höra...

Andreas och jag har pratat om att skaffa en ny bil.. mest för att bilen är dyr i drift och för att jag inte riktigt vågar köra pickupen, vet inte varför men tror det beror på att den inte har servo-styrning.. och massa småfel.
Kan man inte bilar så vill man ju ha en felfri bil, eller hur? =)
Men, till saken nu; idag när Andreas hämtade mig för att åka till garaget så hade han en överraskning...
En CABRIOLET =D haha, förstår ni hur glad jag blev?
Ville bara hoppa runt och skrika av glädje, har alltid velat ha en cab. Och nu har jag en, i soliga Kalifornien.
Kan det blir bättre?




vår nya pärla


Glada nya ägare! Jag körde den även lite, fan så kul det är att köra bil!
Vågar jag köra runt utan körkort här, hmm.. ska kolla upp det där!

Andreas har iaf gjort mig till världens lyckligaste!

Storslagen sommar

Nu har jag precis pratat med Sofia och Diana på msn, dem är förresten tv-stjärnor NU på kanal 9!!
Vi pratade om sommaren, tror verkligen att den här sommaren kommer bli den bästa!!
Nu ska jag ut i sommarvädret som vi har här i Kalifornien.
Inne kan man inte sitta när solen skiner!



Sofia och Diana

Promenad i värmen

Det blåser lite kallt idag med, men inte alls som igår.
Så fort det inte blåser så värmer solen som bara den!
Jag har precis kommit in efter en promenad, älskar när alla blommor och träd slagit ut, det är verkligen skönt att vara ute då! Snart kommer det nog vara tropisk värme här! i helgen ska det bli 80 fahrenheit, alltså ca 25 grader, hääärligt :)







Här finns det andra fjärilar än hemma också, mkt större. Haha, allt är visst större i USA!
Och den promenaden jag tog idag älskar jag att gå, så otroligt fina hus! Vill ha ett!
Sen såg jag även ödlor, usch. Hur ska jag klara alla småkrypen här? Jag som tycker att spindlar i samma storlek som bananflugor är äckliga! USCH!

Blåsigt värre

Jag som trodde det var jätte skönt ute, solen skiner och det är inte ett enda moln på himlen!
MEN, det blåser riktigt kallt. Här får man hålla i hatten!
Jag var hos hundarna i 2½ timme sen fick det räcka, var ju kallt!
Cykelresan hem tog på krafterna kan jag lova, i uppförsbackarna fick jag kolla åt sidan för att ens kunna se att jag tog mig framåt. Men nu är jag hemma i värmen!
Ska lägga mig ner en stund och läsa, sen vet jag inte vad jag ska hitta på, träna kanske?

Animal Shelter



Nu ska jag iväg till djurhemmet. Känner faktiskt inte alls för det idag.
Så får bli en snabbis. Ska bli fint väder idag så jag vill hellre ligga i solstolen och läsa en bok!
Hej då!


Förresten, syster.. du måste komma ut på msn/skype snart så vi kan planera din resa =D


Påskmust

Jag skulle vilja en ett stort glas med iskall påskmust! Pappa, kan du ta hem och spara tills jag kommer hem? =)
Herregud vad jag och Andreas ska ÄTA mycket när vi kommer hem! Haha

Idag är det rätt molnigt, så det blir inget pressande vil poolen.
Men städning, tvätta mina skor, diska, ja, sånt roligt ska jag syssla med.
Och efter det ska jag iväg och träna..


Hela helgen i kort:

Vilken rolig dag vi har haft! Nu har vi precis kommit hem och är helt slut båda två.
Har åkt några riktigt härliga berg-och dalbanor och andrea åkturer!
Vi har kollat på massor av djur; giraffer, valrossar, delfiner, pumor, geparder, lejon, apor, hajar, alligatorer och elefanter. Ja, jag har nog glömt några, men massvis med djur har vi sett!
Sen tittade vi även kort på en tigershow och på en show med späckhuggare!
Vilka häftiga djur! Riktigt roligt att se.

Min kamera är som sagt trasig och vi tog inte med den gamla. Så jag har tyvärr inga bilder, men får jag några av Sarah så ska jag självklart visa dem!

I Fredags åt vi en god middag här hemma, kycklingfileér med sparris&ost ravoli och sparris till. Gott gott!



Sedan gav vi varandra varsin påskkorg, det är så man gör här!
Andreas trodde nämligen att det var i fredags man skulle ge varandra, så han kom hem, väldigt lycklig och gav mig den gula. Sötis!



Efter middagen åkte vi hem till Sarah och Travis..



Drack lite, pratade mycket och spelade spel, bla Yatzy..


Behöver jag berätta att jag vann en av två gånger? =D

Vi sov även över där och i lördags åkte vi alla fyra till "pick-n-pull", alltså en bilskrot med självplock.
Där hade dem easter "egg" hunting. Alltså skulle man hitta bildelarna som var märkta med en orange färgklick. Sarah och jag hittade 3, så underhöll vi oss medan våra män grävde bland skrotet =)

Och idag vet ni ju vad vi har gjort, en underbar helg med kära vänner!

Vad har ni där hemma haft för er?

Six Flags

Idag blir det ordentliga berg- och dalbanor!
Skriver ikväll hur det var och vad vi har gjort i helgen!
En ska kan jag säga -helgen har varit riktigt bra!

Hemkommen

Nu har jag gjort en ordentlig sightseeing av min nuvarande hemstad, Sacramento.
Såg tyvärr ingen Arnold men det SKA göras innan jag åker hem till Sverige.

Till middag idag blir det spenat och ost ravioli och kycklingfileér, sååå gott!!

Ikväll blir det antingen utgång eller nånting annat, den som lever får se...



Bara jag får spendera fredagen med dig så vet jag att den blir underbar!

Morgonpigg!

Klockan är snart halv elva och jag har redan tvättat och ätit frukost.
Om ca en timme kommer Linda och hennes vän från södern och hämtar mig.
Ska bli kul att höra den dialekten, haha!
Vi ska på shopping/sightseeing.. hoppas bara att dem inte har tänkt att jag ska visa runt i stan =/
När jag inte kör själv så har jag ingen som helst koll på vart vi har åkt nämligen..
Hoppas ni får en bra fredag, det ska jag ha :)

Bring it on

Just nu sitter jag och kollar på bring it on-all or nothing.
Eller tittar och tittar, den är på i bakgrunden och datorn är i knät.

Jag saknar min Andreas så otroligt mycket, hur löjlig får man bli...
Idag blir det pannkakor eller pasta med baconsås, älskling får välja när han kommer hem,
Tvätten behövs göras igen. Usch, tvätt och disk är väl tråkigt?
Och disken tar ju aldrig slut...

Min Käre far ringde idag, då blev jag lycklig.
För att sedan bli ledsen när vi la på såklart!
Vill vara hemma och äta påskmiddag med min familj!

Jag och pappa nyår 2008/2009

Hur snygga är inte dessa?



Nine West, $89

Frussen

Nu har jag varit med hundarna i fem timmar.
I det duggande regnet, usch!
Har precis gjort lite te för att få upp värmen.
Till det en god chokladboll, mums!
Funderar på att krypa ner i badet så jag blir varm..

 

Man ska inte kolla på nyheterna här, så otroligt mycket hemskt dagligen.
Och att allt händer så nära gör en ju lite orolig.
En liten flicka Sandra, har blivit mördad. Hon försvann för en vecka sen och för några dagar sedan hittade dem hennes kropp i en väska i en damm. Mördaren har dem inga spår efter...
Usch, jag är så glad att när jag väl får barn så kommer dem växa upp i trygga Sverige!

Skärtorsdagen

Kvart i tio kommer Jamie och hämtar upp mig. Det ska regna idag och eftersom man är ute hela tiden med hundarna så kan jag ju försöka hålla mig torr så länge det går, eller hur?
Jag snoosade faktiskt bara i 15 minuter idag, om ens det?!?
I vanliga fall brukar jag snoosa i 2 timmar för att sedan råka stänga av den=panik när jag vaknar.
Tur att jag inte har något jobb eller liknande :)

Mamma åker till mormor idag för att sedan åka tillsammans till Arvika och Gammel-mormor imorgon.
Önskar att jag var hemma och kunde följa med!!

Glad påsk på er där hemma!

Jag vill ha ett svenskt påskägg, med svensk godis inuti!

Idag är det lite bättre väder, det regnade hela förmiddagen men nu är det molnigt med skymtar av solen.
Andreas kommer inte hem först halv 8-8. Han ska till garaget.
Tråkigt för mig, men min dag består av tv/läsa bok och sen ska jag försöka komma iväg och träna innan det är dags att laga mat. Kycklingwok eller Orangechicken med jasminris blir det idag!

Vad ska ni göra över påsken?

Australia

Nu har vi lagat mat, köttfärssås och spaghetti!


När Andreas skulle åka hem så skrev jag och sa att jag var sugen på choklad.
Sötnosen åkte till IKEA och köpte allt detta, GOTT!

Så ikväll blir det mys framför filmen Australia, har ni sett den?

regnig Tisdag

Efter frya timmar på djurhemmet tog jag min lila rallycykel och begav mig hemåt.
Hur skönt är det att cykla i regn? När regnet piskar en i ansiktet?
Nej, inte alls trevligt. Men jag cyklade iaf när det hade lugnat sig lite.
Så, nu har jag minst 4 regniga dagar framför mig och man ska tro på väderrapporten.
Hur kul är det?
Fast idag känns det faktiskt mysigt, regnet är sådär varmt och det är ju faktiskt ganska mysigt så länge man får stanna inne!
Hoppas att Andreas inte behöver vara i garaget idag utan kan vara hemma hos mig.
Mysa och kolla på film -låter inte det som en perfekt tisdag?

Nu har jag precis diskat (usch, va tråkigt det är) och ska hoppa in i duschen!
Hoppas solen skiner hemma hos er iaf!


Isglass

Åh, det är riktigt skönt ute idag, solens riktigt bränner mot kroppen!
Efter två dopp i den otroligt svalkande poolen kom Andreas hem.
Nu har han åkt till garaget och jag ligger i soffan och läser min bok samt äter isglass!
Ikväll blir det fläskkotletter med potatismos och löksås, gott!
Hur har eran måndag sett ut?
Skiner solen i Sverige?

Sunny California

Nu ska jag gå och träna lite innan jag kan belöna mig med att ligga i solstolen.
Solen skiner ute. Igår var det hur varmt som helst.
Tänk er den varmaste sommardagen hemma. Så här blir det nog outhärdligt snart, men jag ska inte klaga..


Sorry!

Andreas kom hem med glada besked.
Sarah och travis hade bjudit över oss på middag.
Så upp ur solstolen, duscha och fixa sig lite sen iväg.
Amerikansk mat är inte så gott, konstig bratwurst, men mycket trevligt sällskap blev det i alla fall.
Sarah och jag pratade om att spela tennis nångång inom snar framtid, vore roligt!
Sen spelade vi även lite sällskaps spel, Sorry! hette det..
Nu ligger vi hemma i sängen, trötta!
Jag ska bara läsa lite ur min bok och äta lite favoritchoklad, lindt Chili!
bild lånad av google


Och förresten, jag och Andreas tog vårat första pooldopp idag!
Snabbt avklarat dock; hoppa i, panik och sedan flög vi upp!


Söndag

Söndag igen.. väldigt ensam här hemma.
Andreas är på swapmeet. Men jag har iaf fått prata lite med Sofia och Mickis idag.
Så lite bättre känns det, syster kommer den 6:e juni. Eller hit kommer hon väl den 7:e antar jag.
Just nu saknar jag allt där hemma så mycket att jag tror jag börjar få magsår.
Ska gå ut i sommarvädret och lägga mig och steka till Andreas kommer hem.
Då tänkte vi göra lunch med amerikanska pannkakor, men det verkar bli för sent.
Tar med min bok och släpper mina ledsna tankar för en stund..
Men ni ska veta att ni är otroligt saknade...


Vi träffade Elvis i hollywood.. väldigt brun är han måste jag säga!
vill ni se fler bilder från universal studios och walk of fame etc?
Kommentera då på dag 2 och 3!

Min Lördag




Vädret är så otroligt skönt här just nu!
Så när Andreas var i skolan passade jag på att ligga vid poolen.
Nu har jag läst ut New Moon, så efter att Andreas kom hem åt vi middag och sen åkte vi och köpte Eclipse!
Hängde lite i garaget och nu sitter vi hemma i soffan..


Till middag blev lax,couscous, sparris och hemmagjord citronsås, mkt gott!

Imorgon bitti åker Andreas på swapmeet med Travis för att hitta bildelar,
så det blir nog poolen och träning för min del!

Giftermål på G?

Nej, jag menar självklart inte mellan mig och Andreas. Vi ska inte dra till vegas över helgen ;) Haha

Jag pratar om att Brad Pitt har gett Angelina Jolie ett ultimatum, antingen gifter de sig eller så lämnar han henne.
Enligt sidan posh24.com så har paret planerat att adoptera ytterligare ett barn, vilket innebär att dem skulle ha 7, från Indien. Men Brad vill att de gifter sig först.
Vad tror ni, kommer paret gifta sig? Angelina har varit gift 2 gånger förut och Brad 1, så jag förstår inte varför han känner att dem måste göra det? Men men.. stjärnorna verkar gifta sig lika ofta som vi "vanliga" människor flyttar ihop!


Skit också

Vad härligt det är att vakna när det är sol ute, man blir så glad!
Tyvärr varade min lycka inte länge alls, hade fått ett mejl av min syster.
Hon har fått nytt jobb och kan inte komma först i Juni.
Så, på bara några sekunder, var min morgon förstörd! FAN!

Och ingen Sofia eller Diana på msn/skype heller!
Hatar tidsskillnaden..
Nej nu blir det frukost framför tv:n.

Önskar att du var hemma nu älskling!


Nya tag

Nu har jag inte tränat på över två veckor. Förkylning + Semester, men nu jäklar!
Andreas åkte precis iväg till garaget, så jag passar på att tvätta och gå och träna!

ikväll blir det en lugn fredag, Andreas har skola imorgon.
Så vi ska iväg och handla och hyra film när han kommer hem!

Hoppas ni haft en bra fredag där hemma!

Kramar från oss


Grönt paket

Nu har jag precis kommit in från en timmes stekande vid poolen. Det är väldigt varmt här idag men blåser hur mycket som helst! Tror det börjar bli storm! Så jag gick förbi postfacket istället och titta vad jag hittade där!
Ett paket från min kära mor!
Innehöll bl.a getingmedicin. Jag tog självklart inte tiden till att fixa ny medicin innan jag flyttade hit. Men när jag fick höra att dem har hur många getingar som helst under sommaren (och STORA) så skrev jag till mamma och bad henne skicka.

Det är alltid lika roligt att öppna postfacket och se att men har fått något från Sverige.
Tack mami! Nu är jag iaf lite säkrare ;)
Och det andra du skickade med såg jätte bra ut, supernöjd =) Nu ska jag bara lyckas välja en.

Känns inte som fredag..

Min favorit dag coh det känns inte ens.
Blir så när man har varit borta på semester tom onsdagen. Plus att Andreas går i skolan imorgon också så det är inte en sån där härlig vi-har-en-en-helg-framför-oss-fredag!

Min hemlängtan har aldrig varit såhär stor. Har inte ens lust att gå ut i det underbara vädret. Hur illa är inte det?
Det blev bara så ensamt att komma hem efter att ha bott i en familj i nästan en vecka och varit runt massvis med människor hela tiden. Ensam hela dagarna är inte det bästa för mig. Sen betyder även fredagar att mina vänner aldrig är på msn eller skype. Så ensamt blir det. Ska försöka ta mig ut på en långpromenad för att rensa tankarna.

Jag saknar bara er där hemma så fruktansvärt mycket!!



Och förresten, vad hände med kommentarerna?
Jag tänker inte lägga ut dag 4-6 först ni har kommenterat lite på 2 & 3!!

Även om det nu betyder att jag inte kommer lägga ut dem överhuvudtaget.. Fine by me!
Skärpning!

23:45

Idag har varit en händelselös dag.
Efter att ha bott hos en familj i 6 dagar så saknar jag min något oerhört.
Skulle vilja ta en tripp till Sverige men.. 3 månader kvar.
När Andreas kom hem åkte vi till Costco och handlade, så nu har vi något att äta igen :)
Älskar att kolla in i en fylld frys och kyl!
Jag längtar tillbaka till LA, väääldigt mycket!!
Allt var så underbart, vädret, människorna, ja ALLT!

Inne på Costco kollade vi även på en ny kamera. Nu har vi ingen så känns inte så roligt, men vi kan inte bestämma om för om vi har råd eller inte. Egentligen verkligen inte antar jag! Så vi får se hur det blir med den saken.
Vi har ju ifs Andreas gamling kvar, får nöja mig med den så länge!

Nu ska jag titta på Grey's...
Godnatt för idag!

Day 3 - Disneyland












Jag hoppas att ni lägger märke till vem som vann - Med överlägset mycket poäng ;)
















Vi smakade karamell- och chokladdoppade äpplen, det var faktiskt riktigt gott, vilket vi verkligen inte trodde innan =)










Kvällen avslutades med en fantastisk fyrverkerishow!

En riktigt rolig dag men tyvärr regnade det några timmar och blev riktigt kallt...
Jag har över 300 bilder från den här dagen men mer orkar jag inte ladda upp!

Day 2 - Newport Beach

Första dagen var vi på fest, riktigt roligt men självklart blev min kamera stulen. När vi väl fick tillbaka den så hade nån brytit linsen. Så den är helt förstörd nu! KUL!! Men den har veckan har jag fått låna Rex kamera. Så bilder har jag iaf =)






Delfiner








Rex (som vi bodde hos)



Det är så otroligt vacker där, ni kan inte ens föreställa er!

Resten av veckan kommer, så håll utkik!

Back from Corona

Nu har vi kommit hem. Helt underbar semester.
Fredag-onsdag har vi spenderat nere i Los Angeles.
Vi bodde i Corona hemma hos Rex med familj, mer välkommen kan man nog inte känna sig!
Bilder och förklaring på vad vi har gjort kommer imorgon.
Men jag säger bara WOW och vilket väder vi har haft ;)



RSS 2.0